Rimshot #10: Vase & Fuglsang

Vase & Fuglsang hedder også René og Jannik. Den ene er reklametegner, den anden er skolelærer, men de sidste syv år har de været forfatterpar på fuld tid.

Parløbet har varet i næsten 20 år allerede, og i den tid har de skrevet sketches til et utal af revyer, over en håndfuld skuespil, de har ladet humorkanonen for folk som Pallesen & Pilmark, Finn & Jette, Finn & Jacob og selvfølgelig Finn Nørbygaard helt alene, for Andreas Bo og Jesper Klein & Flemming Jensen, for hele Danmark, kort fortalt.

De fortæller om det nyttige i at bruge to en halv arbejdsdag på at finde et foto af en 70′er-fodboldspiller, der ikke opdagede, at han luftede en nosse for fotografen, om at bruge 10 år på at lære at skrive en sketch til Cirkusrevyen og om at sælge en sketch til Lisbeth Dahl alene på et sjovt billede og en halv idé.