Brian Mørk Show #124: Molly Thornhill & Natasha Brock & Rune Klan & Simon Jul & Omar Marzouk & Michael Christiansen

IMG_1281

 

I dagens afsnit dukker Omar Marzouk op syg og skynder sig til lægen inden vi kommer igang med at optage, derimod fortæller Molly Thornhill om hendes nye EM-sang til kvindernes fodboldlandshold og Natasha Brock fortæller om at hun deltager i reebootet af Comedy Fight Club på Zulu.

To dyreterapeuter dukker op og fortæller om deres firma hvor de både rådgiver dyr om deres sexliv og lærer dem at spille musik. Problemet er at en ret stor del af deres klienter mister livet i forsøget.

Og så hører vi EM sangen til fodbold (mande)landsholdet i Portugal i 2004, hvor meget unge Brian, Rune Klan, Simon Jul, Omar Marzouk og Michael Christiansen rapper sig igennem det 100% uopdagede hit.