Brian Mørk Show #133: LYTBAR special m. Rimmer & Fjelsted & Sangild & Øgendahl & Holm & Schmidt & Schøt & Svendsen & Cilius & Bruun & Gattrup & Søndergaard

Attachment-1-7

 

I anledningen af påsken er det vigtigt at komme hviledagene i hu. Men måske endnu vigtigere at huske på at Lytbare podcasts er meget mere end Brian Mørk Show. Vi spiller klip fra Verdens Bedste Filmklub, Fjelles Fodboldfjol, Afdøde Danskere, Sangilds Samtaler og Eksperterne. Ene og alene fordi det giver dig chancen for at lytte til dem alle og glemme at vorherre brutalt myrdede en hulens masse uskyldige ægyptiske spædbørn i denne tid.

Vi hører: Lasse Rimmer, Anders Fjelsted, Torben Sangild, Jonas Schmidt, Michael Schøt, Jakob Svendsen, Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Mick Øgendahl, Mads Holm, Kasper Gattrup og Rasmus Søndergaard.

God Lytbar påske!