Brian Mørk Show #180: Brian Lykke & Valdemar Pustelnik & Steen Molzen

IMG_3532

Ugens gæster er stand-up komikerne Steen Molzen og Valdemar Pustelnik, der begge er i studiet for at tale om up-coming shows. Steen tager på tur med et show om pædagogik og om hvordan det er sjovt at være upædagogisk, og Valdemar har samarbejdet med en coach ved navn Johnny om en workshop hvor man lærer at være stolt af at være dansker, ligemeget hvor nederen vi så er.

Johnny fra Johnny Consult fortæller om tankerne bag workshoppen og talepædagogen Steen Bro fortæller om hvordan det var ham der skabte Kim Larsen ved at torturere ham med sprut og testikler i saltlage.

Og så dukker en fremmed mand op der er faret vild i Lytbar studierne. Han leder efter Brian Lykke da han skal være gæst i en podcast om ure som Brian har kastet sig ud i.

Megen moro.