Brian Mørk Show #183: Linda P & Ane Høgsberg & Mikkel Klint Thorius

IMG_3639

Linda P gæster showet for allerførste gang. Ikke kun for hyggens skyld, men også for at nævne hendes kommende Linda P Talkshow og hendes kommende turne og hendes kommende bog og hendes kommende tv-serie. Men også for hyggens skyld. Og så er to tredjedele af april måneds FBI klubtur dukket op i studiet. Ane Høgsberg og Mikkel Klint Thorius undskylder på vegne af Jonas Mogensen der ikke gad dukke op, og det aftales at Linda tager med på tur i stedet for ham. Sur røv Jonas.

De to komikere Anne Hansen og Kaj Pikskøgendahl laver derudover lidt reklame for deres egen comedyturne, som næsten udelukkende har til formål at ødelægge det for andre komikere. Desuden vil de starte en ny komikerkrig, hvor de håber på en del dødsfald.

Megen moro.