#250: Dykkerklokken og Sommerfuglen

Michael SchøtJonas SchmidtJakob Svendsen

Filmklubbens første film er IMDB’s nummer 250, “Dykkerklokken og Sommerfuglen”. Filmen er baseret på den virkelige historie om Jean-Dominique Bauby, der efter et alvorligt slagtilfælde vågnede op med locked-in-syndrom, altså lam i hele kroppen og begrænset til at kommunikere med verden ved at blinke med det ene øje.

Det er et hæsblæsende jomfrumøde med fire meget ivrige klubmedlemmer, der (spoiler alert!) ikke er helt så imponerede over filmen, som IMDB’s gennemsnitlige bruger lader til at være.

Giv os din egen mening om ugens episode, om ugens film eller meget gerne om næste uges film, IMDB’s #249 “Blood Diamond”, på filmklub@lytbar.dk. Allerede i næste uge giver vi både “Dykkerklokken og Sommerfuglen” og “Tre Farver: Rød” væk til en lytter, der har sendt os en mail.

Filmklubbens medlemmer er Jonas Schmidt, Michael Schøt, Jakob Svendsen og Lasse Rimmer.