Brian Mørk Show #198: LIVE fra Comedy Zoo København m. Rasmus Brohave & Anders Fjelsted & Morten Wichmann

IMG_3803

En af Danmarks mest populære mænd, Youtube-fænomenet Rasmus Brohave, er i studiet for at forklare Brian lidt om sociale medier og lidt om hvorfor Brian ikke skal regne med at tjene en krone på sine ynkeligt få followers. Derudover diskuteres hvorfor middelaldersygdommen tyfus har bosat sig i hele Brohavefamilien og mange andre ting.

Og så dukker to gamle kendinge af showet op. Gode gamle Henning Spænding er kommet for at snakke om hans nye job som køkkenrulletester. Et job han ikke tjener det store på endnu, men han prøver at sælge ideen til Brohave. Og tidsrejsealfonsen Pontoppidan, er tilbage for at snakke lidt mere om tidsrejseprostitution og også en smule om at være dildotester on the side.

Megen moro.