#246: Elitestyrken 2

Historien om denne uges episode af “Verdens Bedste Filmklub” er lige så banalt velkendt og skuffende forudsigelig som erindringen om købe sommerens første vaffelis… og så tabe den på en grussti efter den allerførste bid.

Lyden er rædselsfuld de første 20 minutter. Så er du forberedt. Resten af episoden er den bedre.

Nå, men vi rejser fra Indien til Brasilien, men “Elitestyrken 2″ har også et budskab om nødvendigheden af politiske reformer. Den bliver bare serveret på ryggen af nådesløse betjente med skarpladte automatvåben og korrupte politikerskurke, der har rejst sig fra en petriskål fyldt med Keglekongens og Glenn Becks DNA.

Du kan trygt stole på, at der er en ganske anden tilfredshed i klubben med denne uges film end med sidste uges “Swades – We the People”. Vil “Elitestyrken 2″ måske endda blive den første film, som klubben vurderede højere end IMDB’s brugere?