#245: Before Sunset

“Before Sunset” er den midterste af Richard Linklaters tre romantiske snakke-kammerspil om Celine (Julie Delpy) og Jesse (Ethan Hawke).

Men først bliver får filmklubben talt om DR’s dramasatsning “1864″, om selvtægtsfantasier, om iTunes-anmeldelser AF filmklubben, om at være fire mænd, der ikke er kvinder, om hvad “mandehørm” egentlig betyder, og om Jonas’ nye skuespil-rolle som Påske-Satan (som han vist nok slet ikke må fortælle om, så det gør han alligevel ikke). Kom ikke og sig, at vi ikke kan holde os til emnet… for det ved vi godt.

Men det handler altså MEST om “Before Sunset”, som rammer klubbens granvoksne mænd (men også lidt Jakob Svendsen) lige midt i selvforståelsen. Så forbered dig på, at filmklubbens første 10-tal falder! Hvem kan li’ filmen SÅ meget? Lyt og lær.