Rimshot #1: Brian Mørk

Brian Mørk påstår selv, at han ikke bryder sig om opmærksomhed. Han får masser af den i denne allerførste udgave af “Rimshot med Lasse Rimmer”. Brian og Lasse taler blandt andet om hvordan stand-up reddede Brian fra en karriere som rentegner af Anders And-striber, og hvordan Brian blev TV 2 Zulus huskomiker. Og så kigger Lars Hjortshøj indenfor… og går igen med det samme.

NOTER OM EPISODEN:
Brian Mørks første oneman-show hedder i al sin enkelhed “Mørk“. DVD-optagelsen er altså ikke lavet ved showpremieren i Store Vega, den optræden som Brian taler om i podcasten. Vi får også nævnt “Mørk & Jul” og “Mørk & Jul 2” og komedie/gyser-serien “Den 2.Side“.

“Brian Mørk Show” er indtil videre lavet i tre sæsoner. Du kan følge showet på Facebook, sådan som du også kan følge Brian selv på Facebook.