Eksperterne #7: Kannibalisme og Graffiti

En tornado af viden løfter dig fra uvidenhedens Kansas og sætter dig forsigtigt på jorden igen i videnskabens Oz. Meteorologerne har navngivet tornadoen Lasserimmerogbrianmørk eller bare… Eksperterne.

Lars Erik Soldan Thorsen har foreslået “kannibalisme”, og Mørk og Rimmer har selv tilføjet “graffiti” som dagens andet emne.

Man spiser hinanden i Ny Kaledonien, men hvordan med Gammel Kaledonien? Ville Lasse spise Brians røv, og gør det overhovedet en forskel, om Lasse er sulten, før han gør det? Hvordan ytrer malerhjene sig blandt graffiti-kunstnere? Og hvilke moves mestrede Brian som ung hip-hop-danser? Kunne han Spætten? Kunne han Snotboblen? Mudderrotten? Hvor dygtig var han egentlig?

Alt det og meget mere besvarer Eksperterne i episode 7. Velbekomme.