Rimshot #12: Martin Nørgaard

2014 er et ret godt år for Martin Nørgaard indtil videre. I august vandt han Årets Talentpris ved Zulu Comedy Galla, her i efteråret debuterer han som tv-vært på TV 2 Zulus ”Nørgaards Netfix”, og så er han stadig forsvarende, dansk stand-up-mester i disciplinen At Ligne Veto-Forsangeren SuperTroels Abrahamsen Mest. Det kan nu højst være et spørgsmål om uger, før Vetos forsanger må tåle at blive spurgt, om han ikke er ”ham der fra Nørgaards Netfix?”

Martin Nørgaard og jeg prøver sammen at finde ud af, om det er værst at optræde for fulde bryggeriarbejdere eller for ædru børnehavebørn, hvor meget arbejdet fylder når man er halvdelen af et af Danmarks sjældne stand-up-komiker-og-stand-up-komiker-parforhold, og hvordan man lærer at blive stand-up-komiker, når det er det, man allerhelst vil… men man bor i Holme Olstrup og stadig går i gymnasiet.