Rimshot # 4: Simon Talbot

Sangilds Samtaler

Hvorfor er Simon Talbot ikke længere vært på Bingo Banko? Hvordan var det at vinde sæson 2 af Comedy Fight Club og blive en superpopulær fra den ene dag til den anden… uden helt at have materialet til at bakke populariteten op endnu? Og hvad kommer Talbots første oneman-show til at hedde og handle om, når det får premiere til september? Svarene får du i den seneste episode af “Rimshot med Lasse Rimmer”.

NOTER OM EPISODEN:
Den HBO-dokumentar vi taler om hedder “Talking Funny“. Den er ikke nem at komme til at se i Danmark, med mindre man når at se den i små bidder efter nogen lægger den på Youtube, og før HBO får Youtube til at fjerne bidderne igen.

Open mike på Comedy Zoo kan du læse mere om her, og Wichmann & Malmbergs podcast “Fup i Farvandet” finder du her.