Afdøde Danskere #22: Skuespilhuset #ZCF LIVE Special m. Povl Kjøller & Maren Splids & Ole

Image-1 copy 2

 

September afsnittet af Afdøde Danskere blev optaget live i Skuespilhuset under Zulu Comedy Festival og lydopsætningen er desværre ingens ven. Men selv om lyden ikke imponerer, så gør den improviserede morskab.

Afsnittet står i børneunderholdningens, almuens og justitsmordets tegn. Der påkaldes både salig børneunderholder Povl Kjøller, siddende på en knold sanger Ole og den berømte “heks” Maren Splids, gennem Thomas Hartmann, Kasper Nielsen og Mads Wille.

Den dystre leg med okkultisme afslører at Povl Kjøller tog for sig af de unge damer i sine senere år, at Ole overvejer retssag mod Jeppe Aakjær og at Maren Splids finder det helt juridisk forsvarligt at hun blev tortureret og brændt på grueligste vis.